sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kyjy ja aloitetut työt 1-4

Viikon reissu takana. Kivaa oli ja vähän ehti neuloakkin. Tällä hetkellä näyttää siltä että mun kyjylistastani tulee todella tylsä. Alunperin ajattelin tehdä huivihatun tytölle. Ohjeesta kuitenkin katsoin että lankaa kuluu vähän päälle 40g. Kyjyssä jokaiseen työhön pitäisi mennä 50g, joten ajattelin tehdä kaksi ja antaa toisen vaikka kummitytölle.

Tässä siis KYJY 1
Huivihattu
lankana Novitan Tennesee
Aloitettu 21.6
Tarkoitus on vielä lisätä muutama kukka koristeeksi, joten en väitä tätä vielä valmiiksi. Painoa ennen kukkia on 58g, joten käy yksinäänkin ekaksi Kyjy työksi.


Jussi vietettiin yhdessä lasten serkkujen kanssa ja he ihastuivat huivihattuun myös. Heikolla hetkellä sitten lupasin tehdä heillekkin omat. Nyt siis tilauksessa yksi vihreä (Kyjy 4), yksi pinkki (Kyjy 5) ja yksi jotain muuta väriä (Kyjy 6). Toisen violetinkin aloitin kun lankaa oli mukana. Ehkä se menee vaikka toiselle kummitytölle. En kyllä tiedä pitäiskö tehdä sille toisellekkin ja sen siskolle ja niille kahdelle kaverin tytölle, joita myös nähdään seuraavan kerran samaan aikaan kun kummityttöä ja sen siskoa. Se tekis jo yhdeksän huivihattua Kyjyyn. Lievästi tylsä lista. Vaikka tuskin mä ehdin yhdeksää kuukaudessa tekemäänkään (silloin pitäisi olla valmiina). Saa nähdä mihin päädyn.

Mutta siis tässä KYJY 2
Aloitettu 22.6
Lanka loppui kesken, joten täytyy vähän säveltää... Saa nähdä mitä tästä tulee.


KYJY 3
Kolmantena aloituksena tulikin  tumput todella hyvälle ystävälle. Lapaset on yllätys, mutta uskaltaudun niistä tänne kirjoittamaan kun ei hän edes tiedä että olen blogin aloittanut. Heti kun tämän mallin näin niin ajattelin häntä. Koon saaminen oikeaksi voi kyllä olla haastavaa. Hänellä on todella pitkät sormet ja lapasten täytyy kuulemma olla miesten kokoa. Malli on kuitenkin naiselle, joten ajattelin vain kokeilla onneani paksummalla langalla ja puikoilla. Toivottavasti sopii.

Ratun rasat (novitan exstra ohjeissa)
Lankana Novitan Nalle ja puikko 3 ½¨
Aloitettu 22.3

Kaavio oli sen verran monimutkainen, että päätin ensin tulostaa ja värittää sen selkeämmänksi.


Tässä vaiheessa eka lapanen on nyt:


KYJY 4 on siis myös aloitettu ja se on yllättäen huivihattu vihreästä lidl:n puuvillalangasta. Siitä ei tullut kuvaa otettua, mutta viimeistään valmiina sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti