perjantai 12. heinäkuuta 2013

Satoa viljelylaatikolta

Kotona onnistuin lähes tappamaan kesäkurpitsani, mutta viljelylaatikolla se kukoistaa.


Mukaan tarttui kaksi ja ne tänään jo käytettiinkin kun tein vähän isommalle porukalle wokkia.

Lehtikaalikin alkaa jo olla sen kokoista että voisi alkaa miettimään mitä siitä tekisi. Mulle lehtikaali on täysin uusi tuttavuus enkä oikein tiedä mihin sitä käyttäisi. Nettiä kun olen tässä selaillut niin ilmeisesti voi ihan raakanakin salaattiin laittaa, mutta kyllä mun täytyy niitä lehtikaalisipsejäkin kokeilla :)


Laatikko on villiintynyt täysin.


Tässä vielä kotiintuomiset (salaatin lisäksi). Isompi painoi 370g ja pienempi 200g. Parvekkeella on vielä yksi, joka pitäisi aika pian käyttää ja kyllä sieltä laatikostakin taas viikon päästä 2-3 saa.


Ensimmäiset paprikatkin on kotona kypsiä :)


Tänään poimittiin ekat salaattiin. Ne oli kyllä ihan järjettömän hyviä. En ole ikinä tajunnutkaan että paprika voi olla niin makeaa.Poika (kohta viisi-vuotias) oli salaatin teko vuorossa ja vähän piti vahtia että sitä paprikaa menee sinne salaattiinkin asti (normaalisti ei pidä paprikasta). Tässä vielä pilkkojan ylpeä taidonnäyte kirsikkatomaattien kanssa.


2 kommenttia:

  1. Onpa teillä saatu jo paljon satoa! Varsinkin tuo paprika näyttää todella herkulliselta, pitää ensi vuonna laittaa itsekin kasvamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Paprika on kyllä hyvää. Täytyy laittaa ensi vuonnakin vaikka siitä ei niin hirveästi satoa/kasvi tunnu tulevankaan.

    VastaaPoista