torstai 4. heinäkuuta 2013

Sehän alkaa punertaa!!

Ehdin jo hetken miettiä että ehkä mun paprikani on sittenkin vihreitä eikä punaisia, mutta vihdoin on näkyyvissä ihan oikeasti punaista :)


Ne suurimmat vaan ei muutu miksikään. Ihan saman kokoisia ja näköisiä ovat olleet jo monta viikkoa. Ehkä tuossa alemmassa on jonkinlainen häivähdys punaista. Tai voihan se olla toiveajattelua..


Nyt voi jo sanoa että ollaan omavaraisia kirsikkatomaateissa.Seuraava kesäkurpitsakin saadaan kohta syödäksemme :)


2 kommenttia:

  1. Nuo paprikat on kyllä hitaita kypsymään! Mulla niistä ei tule varmaan yhtään mitään kun ovat olleet liian pienissä ruukuissa ja laiminlyötyinä, nyt vasta pikkuisia paprikanalkuja tulossa... Chileissä taas on ollut isoja vihreitä palkoja kymmenittäin jo pitkän aikaa eivätkä nekään ole vielä alkaneet punertaa. Luulen kyllä, että kypsyminen on sitten nopeaa kun se alkaa. Valo auttaa!

    Meilläkin herkutellaan kirsikkatomaateilla, niitä on kiva bongailla päivittäin. Salaattia ja yrttejä myös riittää yllin kyllin, ihanaa!

    Kivaa keskikesää sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Tosi nopsaa näyttää kyllä punertuvan kun alkuun pääsee. Kyllä sunkin paprikanaluista voi vielä paprikoita tulla. Tai niin ainakin toivon, koska jos ei enää ehdi pienet niin kovin jää vähäiseksi munkin satoni.

    VastaaPoista